Dzień Dobry TVN #3 – ON AIR i backstage naszym okiem

My dziś jeszcze powspominamy, bo i jest co! Ciekawe czy to się będzie potęgowało do nieskończoności, ale dla nas każdy kolejny występ w DDTVN jest po prostu coraz FAJNIEJSZY!

I już dziś mamy nadzieję, że tu nie sprawdzi się zasada “do trzech…” :). Szczególnie po takich reakcjach. Wczoraj w kinie dojrzała nas mama znajomej Marii z lat szkolnych i przybiegła z gratulacjami i całym pakietem miłych słów. To budujące :).

Choć sam udział to ciężka harówa! 🙂 Wstań o 5 rano, potem stój ponad 3 godziny “w garach”, nie ubrudź się, pogadaj “coś” przed kilkoma milionami widzów 🙂 a w finale nakarm całą ekipę i patrz czy smakuje… Ehhh, mówię Wam… Kocham to! 😀

Tym razem zdecydowanie cięższe zadanie miała Maria – bite 2,5 godziny z przyjaciółką – patelką… Na obcasach :D. Perfekcyjna Pani Kuchni!

Ja tam sobie farsze kręciłem… i placki zwijałem… i układałem… i dekorowałem… i historie opowiadałem… Nie, no jednak swoją dniówkę też odrobiłem 😛

Sakiewki powinny być zawiązane, np. źdźbłem trawy cytrynowej, lub jeśli na “słono” to szczypiorkiem ale nie było więc na roboczo – wykałaczki. Wybaczcie!

Ej, Dżejson! Co to za przytulaski? A mój ulubiony “mikroporciarz” też nie lada spojrzenie… Atmosfera na planie jest właśnie taka.

Make-up poprawiany na każde wejście, chyba jednak robota szła. Aż pot leciał… 😀

Marcin Prokop odbiera “zamówienie” – dwie sakiewki z owocami. A na drugim foto – ile widzicie osób? A ile z tych osób wcina nasze naleśniory? Podobno dawno nie zdarzyło się by  po programie był taki popyt na dania nie typowo mięsne… Najlepsza nagroda dla gotujących – kiedy wszystko znika! 🙂

Musieliśmy zostać chwilę dłużej tym razem, bo formalności (wiecie, kontrakt gwiazdorski na następne lata podpisać to nie w kij dmuchał ;), więc mieliśmy okazję zobaczyć studio “po godzinach”. To wrażenie – opuszczonego pomieszczenia, gdzie chwilę temu jeszcze wszystko pulsowało od gwaru i ludzi…

A jutro od nowa… See you soon. I hope! 🙂

A kto jeszcze nie widział Pasków w akcji – polecamy:

Naleśniki na 2500 sposobów? Prokop ekspertem!

http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/nalesniki-na-2500-sposobow-prokop-ekspertem,110247.html

 

Komentarze